Σε ποιες περιπτώσεις καλύπτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες αισθητικές επεμβάσεις καλλωπισμού;

 

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως προβαίνουν σε επεμβάσεις αισθητικής για διάφορους λόγους.

 

Οι χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται για λόγους αισθητικής και καλλωπισμού περιλαμβάνονται στις Γενικές Εξαιρέσεις των συμβολαίων υγείας και δεν καλύπτονται. Στην περίπτωση όμως που ο ασφαλισμένος πάθει ένα ατύχημα ή μια ασθένεια και είναι ιατρικώς αναγκαίο για την αποκατάσταση των συνεπειών, μια ή και περισσότερες επεμβάσεις αισθητικής, τότε ΝΑΙ καλύπτονται ανάλογα το συμβόλαιο και την εταιρεία.

Ιδιαίτερα για την χειρουργική αποκατάσταση αισθητικής του γυναικείου μαστού μετά από περιστατικό καρκίνου, αποζημιώνεται με ορισμένες προϋποθέσεις, π.χ. χρονικές αναμονές, πλαφόν αποζημίωσης, συγκεκριμένο ποσό ή και συγκεκριμένο αριθμό επεμβάσεων κ.α, πάντοτε ανάλογα το συμβόλαιο και την εταιρεία.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ενδεικτικά AXA, Generali, Interamerican, Allianz, MetLife, Eurolife ERB, Εθνική, Ατλαντική Ένωση, Prime, Αγροτική, Intersasco, Μινέττα, Ιντερσαλόνικα, Συνεταιριστική, αποζημιώνουν τον ασφαλισμένο για επεμβάσεις αισθητικής μετά από ατύχημα ή ασθένεια.

Δείτε εδώ τον όρο «Αισθητικές Επεμβάσεις» μέσα από τους Γενικούς Όρους και τις Γενικές Εξαιρέσεις συμβολαίων υγείας των εταιρειών ενδεικτικά Interamerican, Εθνική, ΑΧΑ, ΜetLife, Interasco:

Interamerican: MediHospital Benefit

Interamerican MediHospital Benefit

Εθνική: Full 

Εθνική Full

AXA: Mediσυν 2

AXA Mediσυν 2

MetLife: ABC Health Care

MetLife ABC Health Care

Interasco: Platinum Care

Interasco Platinum Care

Ενημερωθείτε σήμερα για τα οφέλη των ασφαλιστηρίων υγείας από τον διαμεσολαβητή σας.

Via nextdeal

Add Comment