Καλύπτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες φάρμακα και εξετάσεις εξωσωματικής γονιμοποίησης;

 

Αναρίθμητα ζευγάρια πλέον καταφεύγουν στην μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, προκειμένου να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

 

Οι θεραπείες υπογονιμότητας, η τεχνητή ή εξωσωματική γονιμοποίηση, οι ερευνητικές επεμβάσεις, οι σχετικές εξετάσεις, τα φάρμακα κ.α. καθώς και τα επακόλουθα ή και οι επιπλοκές των παραπάνω, περιλαμβάνονται στις Γενικές Εξαιρέσεις των συμβολαίων υγείας όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ενδεικτικά Interamerican, AXA, Generali, Allianz, MetLife, Eurolife ERB, Εθνική, Ατλαντική Ένωση, Αγροτική, Μινέττα, Prime, Συνεταιριστική , Ιντερσαλόνικα συμπεριλαμβάνουν το σχετικό θέμα, στις Γενικές Εξαιρέσεις των συμβολαίων υγείας.

Δείτε εδώ τον όρο «Εξωσωματική Γονιμοποίηση» μέσα από τις Γενικές Εξαιρέσεις των συμβολαίων υγείας των εταιρειών ενδεικτικά Generali, Ατλαντική Ένωση, MetLife, Prime, AXA.

Generali: New Medical Safety

Generali: New Medical Safety

Ατλαντική Ένωση: Atlas Protection

Ατλαντική Ένωση: Atlas Protection

MetLife: ABC Health Care

MetLife: ABC Health Care

Prime: Clinic A’ Class

Prime: Clinic A’ Class

AXA: Mediσυν 2

AXA: Mediσυν 2

Ενημερωθείτε σήμερα από τον διαμεσολαβητή σας, για τα επιδόματα και τις αποζημιώσεις τοκετού ανεξάρτητα από την μέθοδο σύλληψης, μέσα από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας που διατίθενται.

Via nextdeal

Add Comment