ΠΡΟΣΟΧΗ: Ασφαλίστε το σπίτι σας από πυρκαγιά δάσους!

 

Σύνηθες το φαινόμενο, ιδιαίτερα όταν οι άνεμοι είναι ισχυροί, να ξεσπούν δασικές πυρκαγιές. Είτε τυχαίοι λόγοι είτε και η ανθρώπινη παρέμβαση και απληστία προς τις ομορφιές της φύσης, προκαλούν ανεπανόρθωτες καταστροφές. Σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σε δασικές εκτάσεις κινδυνεύουν περισσότερο από την απειλή μιας δασικής πυρκαγιάς.

Πολλά τα παραδείγματα δασικών πυρκαγιών που προξένησαν καταστροφές σε κατοικημένες περιοχές και περιουσίες. Ένα εξ αυτών η βιβλική πυρκαγιά στην Ηλεία Αχαΐας το 2007 όπου εκτός των άλλων, έκαψε σπίτια και περιουσίες.

Η ασφαλιστική κάλυψη «πυρκαγιά από δάσος» παρέχεται μέσα στα συμβόλαια περιουσίας των εταιρειών. Δείτε εδώ ενδεικτικά επεξηγήσεις του ασφαλιστικού όρου από τις εταιρείες Εθνική, Interamerican, Generali και Ατλαντική Ένωση, παρόμοιες και άλλων εταιρειών:

Εθνική Ασφαλιστική:

Εθνική Ασφαλιστική

Interamerican:

Interamerican

Generali:

Generali

Ατλαντική Ένωση:

Ατλαντική Ένωση

Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που εργάστηκαν, δανειοδοτήθηκαν και κόπιασαν πολύ για να αποκτήσουν ένα σπίτι ή ένα εξοχικό να πηγαίνουν τα παιδιά τους τα καλοκαίρια. Άλλοι που πλήρωσαν ένα σωρό υποχρεώσεις και φόρους για να διατηρήσουν την πατρική τους περιουσία από γενιά σε γενιά ή χρεώθηκαν για να στήσουν μια επιχείρηση. Οι υλικές ζημιές που θα συμβούν, ιδιαίτερα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν. Ένα απλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον ασφαλισμένο, να επισκευάσει και να διατηρήσει την περιουσία του.

Σύμφωνα με τον φιλόσοφο Βόλφγκανγκ Γκαίτε ο πιο ευτυχισμένος, είτε βασιλιάς είτε χωριάτης, είναι αυτός που βρίσκει γαλήνη στο σπίτι του.

Via nextdeal

Add Comment