Νοσοκομειακό

Ευέλικτα για όλους

Προγράμματα υγείας

Η υγεία σας αποτελεί σίγουρα το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής . Κάποιο απρόβλεπτο γεγονός όπως μία ξαφνική ασθένεια ή κάποιο ατύχημα θα ταράξει την καθημερινότητα σας με αποτέλεσμα να προκύψουν απρόβλεπτες συνέπειες.
Συνεπώς ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας  είναι χρήσιμο και θα σας προσφέρει εξασφάλιση στην περίπτωση που θα έρθετε αντιμέτωπη με κάποιο απρόοπτο συμβάν.
Έχοντας σκοπό μας την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας είμαστε σε  θέση να σας προτείνουμε ένα σύνολο προγραμμάτων ασφάλισης υγείας  που σας παρέχουν την μέγιστη  δυνατή προστασία, σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.

nosokomiako exasfalisi
nosokomiako programma exasfalisi
Νοσοκομειακές παροχές
 • Κάλυψη εξόδων νοσηλείας λόγω ατυχήματος- ασθένειας σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο περιλαμβάνοντας

‘Εξοδα Δωματίου και Τροφής ,  εξετάσεις , αμοιβές ιατρών , εξόδων  χημειοθεραπειών , αποκλειστικής νοσοκόμας, παραμονής σε μονάδα  εντατικής και κλπ

 • Νοσηλεία σε οποιοδήποτε νοσοκομείο στο εξωτερικό
 • Απευθείας εξόφληση της δαπάνης στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια

Ας μιλήσουμε για την Ασφάλισή σου!

Επιπλέον παροχές:

Έξοδα μεταφοράς με ασθενοφόρο/ έξοδα αερομεταφοράς
Έξοδα πριν και μετά την νοσηλεία, Νοσοκομειακό επίδομα, Χειρουργικό επίδομα.
Το κόστος των προγραμμάτων διαμορφώνεται σύμφωνα με την ηλικίας σας , της επιλογής του ορίου κάλυψης, του ποσού συμμετοχής σας  στα έξοδα νοσηλείας (το οποίο μπορεί και να μηδενιστεί με παράλληλη χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα), επιλογής σας στη θέση νοσηλείας.
Επιπλέον δίνονται σημαντικές εκπτώσεις στα ασφάλιστρα σε οικογενειακά προγράμματα υγείας. Σας παρέχονται ειδικά προνόμια υγείας σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα.
nosokomiaki asfalisi
exasfalisi online

Ζητήστε προσφορά

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας για ασφαλιστική κάλυψη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είστε σωστά ασφαλισμένοι.
Λάβετε μια προσφορά ή μιλήστε με έναν πράκτορα.

  Ασφαλιστική Προσφορά

   Επιλέξτε είδος ασφάλισης:

   Κεφάλαιο:

   Τα στοιχεία σας: