Προσωπικό ατύχημα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Σίγουρα γνωρίζετε ότι ένα απρόοπτο γεγονός στη ζωή μας όπως ένα ατύχημα Θα προκαλέσει μια μεγάλη οικονομική ζημία σε μας τους ίδιους αλλά και στην οικογένεια μας.
Αναγνωρίζοντας ότι το ατύχημα όσο απρόοπτο γεγονός και αν είναι , είναι πιθανό να συμβεί, εμείς έχουμε την καλύτερη λύση για εσάς και σας προτείνουμε προγράμματα κάλυψης προσωπικού ατυχήματος, ανάλογα με τις ανάγκες σας, προκειμένου να αισθάνεστε ασφαλής σε κάθε σας βήμα. Αναγνωρίζοντας ότι το ατύχημα όσο απρόοπτο γεγονός και αν είναι , είναι πιθανό να συμβεί, εμείς έχουμε την καλύτερη λύση για εσάς και σας προτείνουμε προγράμματα κάλυψης προσωπικού ατυχήματος, ανάλογα με τις ανάγκες σας, προκειμένου να αισθάνεστε ασφαλής σε κάθε σας βήμα. Επιλέξτε ή σχεδιάστε το δικό σας πρόγραμμα, μέσα από μια μεγάλη γκάμα παροχών ανάλογα με το σκοπό της κάλυψης που επιθυμείτε.
card insurance exasfalisi
personal accident exasfalisi

Η ασφάλιση καλύπτει :

1. Θάνατος από ατύχημα (ΘΑ)
2. Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από ατύχημα (ΜΟΑ)
3. Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από ατύχημα μέχρι 70% του κεφαλαίου του θανάτου (ΜΜΑ)
4.Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες συνεπεία ατυχήματος εντός ή εκτός νοσοκομείου (ΙΦΕ)
5. Πρόσκαιρη ολική ανικανότητα από την 1η ημέρα και μέχρι 365 ημέρες ( ΠΟΑ)
6. Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα ( ΝΕ)

Ένα απρόοπτο γεγονός στη ζωή μας όπως ένα ατύχημα Θα προκαλέσει μια μεγάλη οικονομική ζημία σε μας τους ίδιους αλλά και στην οικογένεια μας. Η κάλυψη παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο προσφέροντας σας οικονομική εξασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος.

exasfalisi online

Ζητήστε προσφορά

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας για ασφαλιστική κάλυψη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είστε σωστά ασφαλισμένοι.
Λάβετε μια προσφορά ή μιλήστε με έναν πράκτορα.

  Ασφαλιστική Προσφορά

   Επιλέξτε είδος ασφάλισης:

   Κεφάλαιο:

   Τα στοιχεία σας: