Ασφάλιση κατοικίας

Το πολυτιμότερο αγαθό

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Προφύλαξε το ακίνητο σου από κάθε είδους κίνδυνο όπως κλοπή, φωτιά ή φυσικά φαινόμενα. Λάβε άμεσα προσφορά με ανταγωνιστικές τιμές και πολλαπλές παροχές.

Το x-asfalisi με την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στις ασφαλίσεις περιουσίας, σας προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα ασφαλιστικά προγράμματα για να καλύπτουν πλήρως κάθε σας ανάγκη, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής κύριας ή εξοχικής κατοικίας που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ασφαλίστε το πολυτιμότερο υλικό αγαθό που διαθέτετε από πυρκαγιά, σεισμό, κλοπή, καιρικά φαινόμενα, διαρροή σωληνώσεων, κοινόχρηστους χώρους ή κατά παντός κινδύνου, καθώς η προστασία του από κάθε τυχαίο γεγονός είναι αναγκαία.

exasfalisi katikias
asfalisi katikias exasfalisi

Ξεκάθαροι και διαφανείς όροι ασφαλιστηρίου είναι το ζητούμενο από κάθε ενδιαφερόμενο για να νιώθει σιγουριά και εγγύηση για κάλυψη υλικών ζημιών που τυχόν θα προκύψουν.

Προστατέψετε την οικοδομή και το περιεχόμενο του σπιτιού σας είτε είστε ιδιοκτήτες είτε ενοικιαστές, από βασικούς και ταυτόχρονα πραγματικούς κινδύνους, ώστε να εξασφαλίσετε ότι σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας της περιουσίας σας θα αποζημιωθείτε σε αξία αντικατάστασης καινούργιου, άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Μπορούμε να σας ασφαλίσουμε αντικείμενα μεγάλης αξίας που μπορεί να περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο του σπιτιού σας, όπως κάλυψη κοσμημάτων, πίνακες ζωγραφικής. Για αυτή τη κατηγορία σας προσφέρουμε ειδικά συμβόλαια

exasfalisi online

Ζητήστε προσφορά

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας για ασφαλιστική κάλυψη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είστε σωστά ασφαλισμένοι.
Λάβετε μια προσφορά ή μιλήστε με έναν πράκτορα.

  Ασφαλιστική Προσφορά

   Επιλέξτε είδος ασφάλισης:

   Κεφάλαιο:

   Τα στοιχεία σας: