Ασφάλιση αυτοκινήτου

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η ασφάλιση του τροχοφόρου σας είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Η αστική ευθύνη είναι η βασική κάλυψη του οχήματος σας.
Εμείς σας παρέχουμε κάθε είδους κάλυψη με ευέλικτα πακέτα για κάθε σας ανάγκη.
Μπορείτε να έχετε έκπτωση στα ασφάλιστρα σας αρκεί να μας ενημερώσετε αν είστε δημόσιος υπάλληλος, άνεργος, ένστολος ή αν επιθυμείτε ετήσιο συμβόλαιο.
Όλες οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι Ελληνικές και ενταγμένες στο σύστημα του φιλικού διακανονισμού. Αυτό σημαίνει ότι έχετε εγγύηση από μία μεγάλη εταιρεία.
asfalisi aftokinitou exasfalisi
απαγορεύεται το προσπέρασμα-exasfalisi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Στο x-asfalisi προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας παρέχοντας προσιτά ασφάλιστρα και υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε.
Υπάρχει η δυνατότητα για ασφαλιστήρια συμβόλαια σε άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα. Επίσης είναι εφικτό αν επιθυμείτε την ασφάλιση για ένα μήνα ή ασφάλιση με το χιλιόμετρο.
Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημα σας λαμβάνοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο mail σας.
Προωθήστε μας μέσω mail φωτοτυπίες ή φωτογραφίες από την άδεια οδήγησης και την άδεια κυκλοφορίας και θα λάβετε άμεσα προσφορά ασφάλισης.
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
Για τα δίκυκλα έχουμε τα καλύτερα τιμολόγια της αγοράς και ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε οδική βοήθεια ή κλοπή μηχανής για ολοκληρωμένη κάλυψη που θα σας προσφέρει σιγουριά και ξεγνοιασιά σε κάθε σας μετακίνηση.
Παρέχεται επιπλέον έκπτωση σε αστυνομικούς, ένστολους, άνεργους και δημόσιους υπαλλήλους.
motorbike insurance exasfalisi
truck insurance exasfalisi
ΦΟΡΤΗΓΟΥ
Για τα φορτηγά το x-asfalisi σας εγγυάται την καλύτερη τιμή της ασφαλιστικής αγοράς. Το πρακτορείο μας εξειδικεύεται στην ασφάλεια φορτηγών ΔΧ, ΦΙΧ και γενικότερα στην ασφάλιση του κλάδου των μεταφορών ενώ είμαστε σε θέση , μέσω σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων, να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Προωθήστε μας μία φωτοτυπία από την άδεια κυκλοφορίας του φορτηγού σας για να σας ενημερώσουμε για το χαμηλότερο κόστος με τις καλύτερες παροχές.
exasfalisi online

Ζητήστε προσφορά

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας για ασφαλιστική κάλυψη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είστε σωστά ασφαλισμένοι.
Λάβετε μια προσφορά ή μιλήστε με έναν πράκτορα.

  Ασφαλιστική Προσφορά

   Επιλέξτε είδος ασφάλισης:

   Κεφάλαιο:

   Τα στοιχεία σας: