Ασφάλιση εμπορευμάτων

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Εσείς που ταξιδεύετε συχνά κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα που θα διαταράξουν την ομαλή συνέχιση του ταξιδιού σας όπως μια καθυστέρηση πτήσης ή μία χαμένη αποσκευή.
Σκοπός μας είναι σας προστατεύσουμε από ενδεχόμενα προβλήματα ώστε να πραγματοποιείτε τα ταξίδια σας με σιγουριά προσφέροντάς σας τη δυνατότητα κάλυψής σας μέσα από ειδικά σχεδιασμένα για εσάς προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης με την σφραγίδα των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών της αγοράς.

exasfalisi emporevmaton
exasfalisi metaforon
Βασικές Καλύψεις

Καλύπτουν την μεταφορά πάσης φύσεως εμπορευμάτων, κατά παντός κινδύνου, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τους ή που θα προκληθούν σε μεταχειρισμένα εμπορεύματα ή άνευ συσκευασίας, κινητά τηλέφωνα, γούνες, λουλούδια, (όχι αποξηραμένα), φυτά, εικαστικά έργα τέχνης, πίνακες, αντίκες, γλυπτά, τσιγάρα, – προϊόντα καπνού και οινοπνευματώδη ποτά (εκτός μπύρας και οίνου), συνέπεια σύγκρουσης, πρόσκρουσης, ανατροπής, φωτιάς ή έκρηξης του μέσου μεταφοράς.

exasfalisi online

Ζητήστε προσφορά

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας για ασφαλιστική κάλυψη, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είστε σωστά ασφαλισμένοι.
Λάβετε μια προσφορά ή μιλήστε με έναν πράκτορα.

  Ασφαλιστική Προσφορά

   Επιλέξτε είδος ασφάλισης:

   Κεφάλαιο:

   Τα στοιχεία σας: