Ασφαλίστε την περιουσία σας για πτώση κεραυνού και πρόκληση πυρκαγιάς!

 

Πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα επηρέασαν την Βόρεια Ελλάδα με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω από 25000 κεραυνοί και μια οικία να τυλιχτεί στις φλόγες και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής για την καταστολή της πυρκαγιάς.

Η ασφαλιστική κάλυψη Κεραυνός παρέχεται μέσα στα συμβόλαια περιουσίας, κατοικιών και επιχειρήσεων και συνοδεύει την κάλυψη της Πυρκαγιάς, λόγω της φωτιάς που προκαλεί. Ένα απλό πυρασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιέχει και την κάλυψη του κεραυνού κοστίζει ενδεικτικά 0,70 ευρώ ανά 1000 ευρώ ασφαλιζομένου κεφαλαίου και παρέχεται από όλες τις εταιρείες. Παράδειγμα ο ιδιοκτήτης μιας οικίας 85 τμ ασφαλίζει την περιουσία του με σημαντικές παροχές περιλαμβανομένης και της παροχής του κεραυνού με μόλις ενδεικτικά 59 ευρώ το χρόνο.

Δείτε εδώ τον ασφαλιστικό όρο Κεραυνός μέσα από συμβόλαια και γενικούς όρους ασφάλισης περιουσίας των εταιρειών Εθνική, Generali, AXA και Interamerican:

Εθνική Ασφαλιστική:

Εθνική Ασφαλιστική: ασφαλιστικός όρος Κεραυνός

Generali:

Generali: ασφαλιστικός όρος Κεραυνός
AXA:

AXA: ασφαλιστικός όρος Κεραυνός

Interamerican:

Interamerican: ασφαλιστικός όρος Κεραυνός

Η βροντή, η αστραπή και ο κεραυνός σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία αποτελούσαν τα ισχυρότερα όπλα του Ολύμπιου Βασιλιά Δία!

Η βροντή, η αστραπή και ο κεραυνός σύμφωνα με την σύγχρονη Ελληνική καθημερινότητα αποτελούν απρόβλεπτα μετεωρολογικά φαινόμενα που θα προκαλέσουν οικονομική ζημία στην περιουσία που με κόπο δημιουργήθηκε και με κόπο συντηρείτε!

Πλησιάζει το φθινόπωρο και οι μετεωρολογικές απρόβλεπτες αλλαγές! Ασφαλίστε την περιουσία σας σήμερα!

Via nextdeal

Add Comment