Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος θησαυρός στην τσάντα του ασφαλιστή και το καλοκαίρι!

 

Ο κλάδος 1 των ασφαλίσεων κατά ζημιών της ιδιωτικής ασφάλισης ασφαλίζει τα προσωπικά ατυχήματα των ανθρώπων. Ασφαλιστήρια συμβόλαια προσωπικών ατυχημάτων διαφόρων επιλογών και καλύψεων παρέχονται από όλες τις εταιρείες, Generali, Interamerican, AXA, Alianz, Eurolife ERB, Εθνική, Αγροτική, Συνεταιριστική, AIG, Interasco, Ιντερσαλόνικα, Ατλαντική Ένωση κ.α.

Βασικές παροχές ενός συμβολαίου προσωπικού ατυχήματος είναι: Απώλεια ζωής, Μόνιμη Ολική & Μερική Ανικανότητα για εργασία, Πρόσκαιρη Ανικανότητα για εργασία, Ιατροφαρμακευτικά έξοδα Εντός-Εκτός Νοσοκομείου, Νοσοκομειακό επίδομα, Ευρεία Νοσοκομειακή περίθαλψη, Xιερουργικό επίδομα κ.α. (Οι επιπλέον παροχές διαφέρουν ανάλογα το πρόγραμμα και την εταιρεία).

Δείτε εδώ τον ορισμό της κάλυψης Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας της εταιρείας Generali παρόμοιος και άλλων εταιρειών:

Ορισμός της κάλυψης Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας της εταιρείας Generali

Το κόστος ενός ατομικού συμβολαίου προσωπικού ατυχήματος ξεκινά ενδεικτικά από 30 ευρώ ετησίως και διαμορφώνεται ανάλογα την ηλικία του ασφαλισμένου, το επάγγελμα, το πρόγραμμα ασφάλισης και την ασφαλιστική εταιρεία. Άλλη επικινδυνότητα στα ατυχήματα έχει ένας ασφαλιστής και άλλη ένας τορναδόρος! Επιπλέον το προσωπικό ατύχημα διατίθεται και ως οικογενειακό ή ομαδικό συμβόλαιο για συγκεκριμένες ομοειδείς κατηγορίες προσώπων.

Ορισμένες εταιρείες μέσα στο συμβόλαιο προσωπικού ατυχήματος έχουν προσθέσει συμπληρωματικά και την κάλυψη από ασθένεια δηλαδή εκτάκτων εξόδων, νοσοκομειακής περίθαλψης κ.α. Σε αυτή την περίπτωση ένα ανεξάρτητο συμβόλαιο προσωπικού ατυχήματος μπορεί να αποτελέσει εκτός των άλλων και ένα άριστο «συμπληρωματικό» συμβόλαιο στα νοσοκομειακά προγράμματα που φέρουν απαλλαγές στην νοσηλεία.

Φίλε συνάδελφε ψάξε, ρώτα, διάβασε, οργανώσου, εκπαιδεύσου, επέλεξε προϊόντα, ομαδοποίησε επαγγελματικά τους πελάτες, μελέτησε τα συμβόλαια υγείας με απαλλαγές στο χαρτοφυλάκιο σου και προετοιμάσου για το ετήσιο service, συνεργάσου με συναδέλφους, μίλησε στους πελάτες αυτοκινήτων και γενικών…

Οι διακοπές του Αυγούστου είναι απαραίτητες για την σωματική και πνευματική υγεία ενός ασφαλιστή και δίδουν μια εξαιρετική ευκαιρία σκέψης και αναθεώρησης των επαγγελματικών πεπραγμένων. Σε περίπτωση που μέσα στις σκέψεις σου προβληματιστείς πρόσθεσε λίγο φαντασία… Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στην «τσάντα σου». Μπορείς να φανταστείς την λάμψη του χρυσού σε κάθε νέο συμβόλαιο που θα προσθέτεις μέσα; Η διακοπή από την καθημερινότητα διαρκεί παρά λίγες ημέρες ενώ ο αγώνας για επιβίωση διαρκεί μια ολόκληρη ζωή.

Καλό καλοκαίρι φίλοι συνάδελφοι.

Via nextdeal

Add Comment